Praktijkbemiddeling

Praktijkbemiddeling

Of u een tandheelkundige praktijk koopt, uw tandheelkundige praktijk verkoopt. Wij kunnen u in de toekomst helpen met een volledig scala aan services of het nou gaat om makelaardij, taxaties van de praktijk en/of overgang naar een geassocieerde deelneming of plannen voor uw toekomstige pensioen.


 • DentalCrew Werving en Selectie

  DentalCrew! Geen vacatures meer plaatsen maar zelf gericht personeel werven & selecteren én benaderen is nog niet eerder zo open en rechtstreeks geweest. Jouw Mondzorg Job lanceert een nieuw platform waarop mondzorgpraktijken zélf de, door DentalCrew gescreende, mondzorgprofessionals vinden via een specifiek ingerichte zoekmachine. DentalCrew maakt hiermee als eerste de volgende stap in online recruiten.

  Informatie aanvraag

  More info

  Online zelf personeel Werven  & Selecteren.

  Eén specifieke database voor de mondzorg

  Do It Yourself (DIY) is een niet meer te stoppen trend om via het internet zélf gekwalificeerd en beschikbaar personeel te zoeken. Sinds de intrede van social media is het speelveld om personeel te vinden spectaculair verschoven van het traditionele naar online platformen. Denk aan LinkedIn, Facebook en andere platformen die aan de wieg van deze verschuiving hebben gestaan.
  DentalCrew speelt volledig in op deze ontwikkeling en  gaat een stap verder door het generieke van bestaande communities om te zetten in een niche platform, alléén voor de mondzorg. 

  Door dit korte filmpje te bekijken (Klik hier ) krijgt u een goede indruk hoe het platform voor uw praktijk kan gaan werken. 

  Alleen praktijken en mondzorgprofessionals krijgen toegang.

  Het platform is alleen toegankelijk voor mondzorgpraktijken en mondzorgprofessionals. Bemiddelingsbureaus of andere partijen zijn uitgesloten. Rechtstreeks contact maken met potentiele professionals vanuit een gescreende omgeving  is daarmee één van de vernieuwende onderdelen. Eén omgeving voor de gehele mondzorgbranche, waarin iedereen dezelfde taal spreekt, zorgt voor onvervuilde zoekresultaten. 

  Gescreende professionals
  Alle mondzorgprofessionals op het platform -van gediplomeerde tandartsassistente tot tandarts-specialist- zijn zorgvuldig gescreend voor ze geplaatst worden op het platform. Goede screening is een belangrijk onderdeel van het platform, daarom spreekt het team van DentalCrew iedere beschikbare mondzorgprofessional persoonlijk. Het is van cruciaal belang dat de mondzorgprofessional zijn of haar profiel correct en compleet heeft ingevuld, zodat de praktijk dié screening niet meer hoeft te doen en daarmee tot een goed zoekresultaat kan komen. DentalCrew legt de lat hoog om te zorgen voor correcte en integere profielen. Uiteindelijk zal het sollicitatiegesprek met de praktijk uitwijzen of het ook klikt op het persoonlijke vlak.


  Selecteer op specifieke beschikbaarheid 

  Van groot belang is dat de praktijk kan selecteren op beschikbaarheid. De nieuwe collega moet immers passen in de -vaak complexe- agenda van de praktijk. De mondzorgprofessional geeft ook aan of hij of zij beschikbaar is voor weekeinddiensten, shifts en avondopenstelling(en). Voor de mondzorgprofessional is het kinderlijk eenvoudig om op het platform beschikbaarheid te communiceren via de computer of web-app via een smart-phone of tablet.

  Selecteer op opleiding, ervaring, vaardigheden en beschikbaarheid.


  De mondzorgprofessional geeft in het profiel exact aan:
  • welke opleiding hij of zij genoten heeft.
  • over hoeveel jaren werkervaring hij of zij heeft.
  • over welke vaardigheden hij of zij beschikt.
  • voor welke functie hij of zij gevonden wil worden.
  • welke taal of talen hij of zij spreekt.
  • links- of rechtshandig etc.

  Op al deze elementen kan de praktijk selecteren en daarbij óók op postcode gebied. Ten slotte bevat ieder profiel ook een persoonlijke pitch waarin de mondzorg-professional zichzelf voorstelt.


  Anonieme profielen
  De profielen zijn volledig anoniem. Het team van DentalCrew houdt de status van de profielen bij en nadat u een definitieve kandidaten selectie hebt gemaakt en betaald hebt de contact gegevens vrij. Daarna komen de praktijk en de mondzorgprofessional rechtstreeks in contact met elkaar om een sollicitatiegesprek te plannen.

  Garantie op succes
  Mochten de geselecteerde mondzorgprofessionals na het sollicitatiegesprek niet het gewenste resultaat hebben opleverd dan mag de praktijk verder zoeken tot men wel een geschikte kandidaat heeft gevonden. Dit gaat uiteraard in overleg met het team van DentalCrew.


  De voordelen op een rij:

  • Als praktijk 24/7 zélf kunnen recruiten zonder enige tussenkomst van bemiddeling.

  • Eén platform alléén voor de mondzorgbranche zonder vervuiling van andere branches, waarin iedereen dezelfde taal spreekt

  • Specifieke zoekmachine voor de mondzorg filtert daarmee de juiste kandidaten.

  • Recruiten via internet zorgt voor zeer lage prijs.

  Goed nieuws voor klanten van het Henry Schein Dentalliance-Programma. U kunt met gespaarde punten betalen. Het doet dus geen pijn in de portemonnee! Daar DentalCrew een uiterst lage prijs hanteert, ligt dit al snel binnen handbereik.

   

  Schrijf je nu in; www.dentalCrew.nl

  Watch video